Ara transfer için şimdiden kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi, teknik heyet ile yaptığı görüşmenin ardından takıma yapılacak takviyeleri belirlemeye başladı. Bu isimlerden birisinin de Bayer Leverkusen’de forma giyen Emrehan Gedikli olduğu öğrenildi. 18 yaşında olan ve kısa bir süre önce profesyonel sözleşme imzalayan Emrehan Gedikli’nin sezon sonunda Leverkusen ile kontratı bitiyor.
TRABZONSPOR’DA ara transfer için harekat başladı. Liderlik koltuğunda oturan ve sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedefleyen bordo-mavililer, teknik heyet ile yaptığı görüşmenin ardından takviye kayseri otele gelen escort yapılacak bölgelere belirledi ve transfer çalışmalarına hız verdi. Bu isimlerden birisinin de Bayer Leverkusen’de forma giyen Emrehan Gedikli olduğu öğrenildi. 18 yaşında 1.87 boyunda olan forvet oyuncusunu İzleme Komitesi uzunca bir süredir takip ediyordu. Genç Emrehan için ‘alınırsa faydalı olur’ raporu veren scout ekibi, şimdilerde oyuncu ve kulübü ile temaslarü hız verdi. Eğer şartlar uygun olursa Emrehan ara transfer döneminde takıma katılacak. Aksi durumda ise sezon sonu beklenecek ve 18 yaşındaki golcü oyuncu bonservis bedeli ödenmeden transfer edilecek.eskişehir rus escort Almanya U19 Takımı’nda da oynayan Emrehan, geride kalan süre içinde Bayer Leverkusen’de forma giydiği 6 maçta 8 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç Emrehan son oynanan Alemannia Aachen- Bayer Leverkusen maçında attığı frikik golüyle Almanya’da en çok konuşulan futbolculardan birisi oldu.
Emrahan Gedikli Adacık Mahallesi Korucu Mevkii Gurbetcilerinden Almanya’da yaşan (Cemalustanın) Hafız (Mehmet) Gedikli’nin torunu Salih Gedikli’nin Oğlu.
Kaynak:Karadeniz Gazetesi


Vefat
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI
Mahallemiz Korucu Mevkii’nde Vefat
Değirmenyanı Haber Duyurusu
Benlitaş Mahallesi’nden Üzücü Haber
Gurbette Vefat
Genç Yaşta Kalbine Yenik Düştü